Najnovšie recenzie zo sekcie Projektory

Overený zákazník K24.sk Overený zákazník

Pridané: 10. septembra 2013

(naposledy upravené 10. septembra 2013)

Zakúpený v K24.sk

• vyborna svietivost , perfektny obraz , USB vstup ,podpora SD-SDHC kariet
  • dialkovy ovladac mohol byt trochu vacsi , no nieje to zas tak tragicke

Philips PicoPIX PPX 1020

Philips PicoPIX PPX 1020

Pridané: 9. septembra 2013

Odporúča produkt

malé rozmery- možnosť premietať v malom priestore(napr. na strop), udávana dĺha životnosť lampy.

Overený zákazník talkive Overený zákazník

Pridané: 1. septembra 2013

Zakúpený v talkive

Neodporúča produkt
  • Pustene video dvix seka zrejme z dovodu spolocneho napajania a signalu cez usb. A slabo vidno obraz, mala by byt uplna tma.

nemam viac casu

BenQ MS502

BenQ MS502

Pridané: 31. augusta 2013

Neodporúča produkt
  • V princípe je na ňom dobrá len cena.

V princípe je na ňom dobrá len cena. T.j. Nic by sa nestalo keby firmy ako BenQ prestali jestvovať. Pristupnost napr. Data Projektora pre všetkých nieje ohranicená sumou cca 250€.

BenQ MX518

BenQ MX518

Pridané: 24. augusta 2013

Odporúča produkt

S tovarom som spokojná, budem ho používať v menšej miestnosti na čo sa veľmi hodí. Milo ma prekvapilo, že obraz je ostrý aj pri minimálnom zastretí. Výborná je šetriaca funkcia Eco Blank Mode, kde jedným tlačidlom vypnete projekciu a šetríte 70% lampy, ale okamžite vám obraz nabehne po stlačení tlačidla, nie ako keď vypínate celý projektor. Je veľmi tichý.

Epson EH TW5910

BenQ GP2

Pridané: 1. júla 2013

• Malý a veľmi praktický
  • bez výhrad

Výborný na prezentácie pri ponuke, predaji či reprezentácii firma, alebo aj na vyučovanie v školách. Tým že dokáže samostatne prehrávať videa a PDF súbory, nepotrebujete na prezentáciu notebook!

Pridané: 29. júna 2013

(naposledy upravené 29. júna 2013)

Odporúča produkt

Super, jednotka a osvetletie bomba

Acer C20

Acer C20

Pridané: 5. júna 2013

• cena
  • množstvo vstupov - hdmi, micro sdhc, vga, analog....

S projektorom som bol spokojný. Nemá chladenie, takže je nehlučný a má malú spotrebu, takže na chatu s 12V super. Po pár mesiacoch odišila vstavaná baterka (výdrž max. pár minút) a po roku mi odišiel zvuk, takže je nepoužiteľný. Uvidím, ako dopadne reklamácia.

BenQ W1080ST

BenQ W1080ST

Pridané: 31. mája 2013

Odporúča produkt
  • vinikajúci obraz (v danej cenovej kategórii)
  • krátka projekčná vzdialenosť. (mám to cca 150cm od steny a vytvorí to 250cm uhlopriečku)
  • v balení je aj brašňa na prenášanie
  • trocha hlučnejší ako som čakal
  • nemá lens shift takže je potrebné vykonať inštaláciu precízne (u mňa na strop)
  • diaľkové ovládanie nie je podsvietené
  • pri určitých scénkach (vysoký kontrast, čiernobiele zábery..) je ešte vidieť dúhový efekt no oproti predošlému projektoru ktorý som mal je to oveľa menej.
  • zvláštny spôsob uchytenia držiaku na strop (má 3 otvory na uchytenie) a nie každý držiak sa dá napasovať.

Kombinácia 1080p rozlíšenia a krátkej projekčnej vzdialenosti nemá konkurenciu. Kvalita obrazu v 2D je naozaj vynikajúca. (3D som neskúšal) Je ľahký a spratný aj na prenášanie. Okrem tej hlučnosti (nie je to zasa nič strašné) je to v danej kategórie vinikajúci prístroj.
Vrelo odporúčam...

Epson EH-TW3200

Epson EH-TW3200

Pridané: 20. mája 2013

• veľa možností nastavenia
  • postačujúci svetelný tok
  • dobrá kvalita obrazu
  • lens-shift a short-throw
  • trochu vyššia hlučnosť

V tejto cenovej kategórii super produkt.

Pridané: 20. mája 2013

Odporúča produkt
  • Vynikajuci projektor za tu cenu, odporucam
  • Pri sledovani hokeja alebo F1 na HD kanaloch jemnucke sekanie pri rychlych scenach ktore som zatial nevyriesil.

Pridané: 13. mája 2013

Zakúpený v Alza.sk

• Je fakt kvalitny ,ma nadherny obraz ci uz je to na platno alebo na stenu premietane,z kratkej vzdialenosti spravi vazne velky obraz a este sa da nazoomovat manualne a aj digitalne,aj v uspornom rezime a v nie uplnej tme ma krasne jasne farby,hoci som 3d premietanie este neskusal ale zatial som nadmieru spokojny.
  • Zatial som este chybu nenasiel

Fakt doporucam ci uz na filmi alebo na hranie je fakt pouzitelny na vsetko.

Overený zákazník Electro World Martin Félix Dravecký

Pridané: 2. mája 2013

(naposledy upravené 27. mája 2013)

Zakúpený v Electro World

• Malý
  • Napájaný z USB
  • Inštalácia priamo zo zariadenia
  • Slabšia svietivosť
  • Obmedzené použitie
  • Zaostrovanie len do 4 m
  • Pozor na parameter "natívne rozlíšenie"
  • Počítač si neuvedomuje že má pripojené externé zobrazovacie zariadenie
  • Nenašiel som možnosť zmeniť rozlíšenie na WXGA (1280 x 768)

Kúpil som ho ako spoločníka na dlhé večery, no nasledujúci deň som ho bol vrátiť... NIE JE VHODNÝ NA POZERANIE FILMOV!!!

Rozbalil som ho, pripojil, nainštaloval softvér z externej CD mechaniky, za ktorú sa projektor vydáva po pripojení a musel reštartovať PC. Keď mi nezobrazoval obraz, z webu som stiahol o niečo novší SW preinštaloval a znova reštartoval. Tentokrát sa už obraz ukázal. I keď je reklamovaná projekčná vzdialenosť do 5m, zaostrovacie koliesko ma nepustilo ani na 4,5m naprieč izbou. 55 lumenov stačilo na povedzme pozerateľný obraz v úplnej tme a rozoznateľný, no takmer bezkontrastný obraz pri slabšie osvetlenej miestnosti.

Rozlíšenie: pri projektoroch je uvádzané tzv. natívne a maximálne rozlíšenie. Musím upozorniť, že nech sa dočítate čokoľvek, VŽDY váš projektor zobrazuje obraz LEN v natívnom rozlíšení! Maximálne rozlíšenie je rozlíšenie, ktoré je ešte na projektore ako externom monitore nastaviteľné a teda pri rozšírení obrazovky môžte zvoliť, aby ste pri prechode medzi obrazovkami zachovali zdanie rovnakej veľkosti obrazovky. Projektovaný obraz sa ale nemení a downscaling ho zmenší na natívne rozlíšenie projektora.

Filmy: Podpora prehrávania filmov je na katastrofálnej úrovni.
- KM Player zamrzne v momente, keď ho spustíte.
- VLC Media Player prehráva čo má, no obraz je rozpixelovaný pravdepodobne zodpovedajúc rozlíšeniu projekcie s čiernymi čiarami v mriežke (týka sa len obrazu na monitore, nie projektovaného) a oba obrazy majú zníženú farebnú hĺbku na 256 farieb, takže si užijete fľakov ak sa na to dáte.
- Windows Media Player ako jediný nevykazoval zhoršenie kvality obrazu ako na monitore tak na projektore. VŠETKY prehrávače ale primŕzali aj pri filmoch s nízkymi nárokmi na prehrávanie (a to mám Core i5 2,5GHz, 2 jadrá + 2 thready) a najlepší filmový zážitok s WMP otravoval len s pravidelným efektom viditeľného prekresľovania snímkov na projektore.

Projektor môže bežať ako zrkadlo pracovnej plochy, alebo jej rozšírenie. V takom prípade sa kurzorom dokážete presunúť za pravý horný okraj plochy, kde vás čaká ďalších 854x480 pixelov plochy projektora. Podotýkam ale, že na tejto ploche neprehráte video už vôbec, pretože všetky prehrávače prestanú zobrazovať obraz v momente, ako ich sem presuniete. Počítač takisto nevie že má pripojený druhý monitor a v nastavení monitorov si nemôžte zvoliť svoj hlavný, zmeniť pozíciu rozšírenej plochy či jej rozlíšenie.

Svoje hodnotenie dávam tak vysoké, lebo je to prenosný spoločník k NB, ktorý nevyžaduje (ani neponúka) osobitné napájanie zo siete a určite si nájde uplatnenie u ľudí, ktorí často na cestách robia s PowerPoint prezentáciami, či sa chvália fotkami z poslednej dovolenky. Svietivosť nie je dobrá, no na menšiu vzdialenosť a povedzme obraz veľkosti 25'' aj bohate postačuje. Produkt je to dobrý, no má obmedzenia, ktoré by mali byť niekde uvedené.

PS: Po tejto skúsenosti som hľadám projektor, ktorý by bol rozpoznaný PC ako ďalší monitor - cez VGA či iný obrazový kábel. Dospel som k zariadeniu "Brookstone HDMI pocket projector", ktorý bohužiaľ nenájdete inde ako na Americkom trhu. Ak sa vám podarí dostať ho cez hranice bez cla a dane, môžte ho splašiť za 200€. Ponúka identické rozlíšenie, 2 hodiny behu na batériu, 85 lm svietivosť, 2x1W reproduktory a obraz do 60'' (i keď na webe užívatelia chválili aj 110'', takže zaostrovanie zrejme ide aj mimo udávaný rozsah...)

Edit (27.5.2013): Projektor Brookstone HDMI dorazil. Pozeral som s ním večer filmy a som nadmieru spokojný! V zatemnenej miestnosti cez deň ponúka obraz porovnateľný s inými projektormi, pri projekcii s uhlopriečkou takmer 2,5m a downscalingu z 1366 x 768 je čítane webového obsahu ťažšie, ale aj s ponúkaným rozlíšením je obraz na takej ploche krásny a filmy si vychutnáte! ;)

Philips PicoPiX PPX 2480

Philips PicoPiX PPX 2480

Miloš Kováč Miloš Kováč

Pridané: 2. apríla 2013

Odporúča produkt
  • skvelý obraz aj pri napájaní z batérie
  • intuitívne ovládanie
  • dostatok vstupov
  • slušný zvuk z vstavaného reproduktora
  • rozmery a hmotnosť
  • vstavaná pamäť
  • trošku hlučnejší ventilátor
  • mohla by byť pribalená aj redukcia HDMI - mini HDMI
  • menej praktický diaľkový ovládač, veľká pravdepodobnosť "prekliknutia" a nutnosť dôraznejšie stláčať tlačidlá.

Skladný a ľahko prenosný projektor, vhodný najmä na domácu zábavu, ale aj na dovolenku. Relatívne dobrý a jasný obraz aj pri napájaní z batérie - 55 lm. Trošku hlučnejší ventilátor, ale nie je to až tak tragické :). Po nastavení jazyka (k dispozícii je čeština) je ovládanie jednoduché a intuitívne. Výhodou sú vstupy, ako z USB, tak aj z SD karty, rovnako cca 2 GB vnútorná pamäť. Balenie obsahuje redukcie na miniUSB, HDMI a VGA. Zišla by sa ešte redukcia HDMI - mini HDMI.

Epson EB-S92

Epson EB-S92

Pridané: 11. marca 2013

OK

Pridané: 23. februára 2013

Odporúča produkt
  • V smart eco rezime pomerne tichy.
  • Ma ostry obraz bez "duchov".
  • V tejto cenovej kategorii nie nic lepsie.
  • Ak sa sleduju filmy v uplnej tme projektor automaticky upravi
  • jas(v rezime smart eco papa len 136W a lampa vydrzi 6000h!)
  • Ma aktivne 3D-Zatial som netestoval
  • Kino,ktore sa da kedykolvek pauznut a ist si po pivo cipsy alebo ist na WC.
  • 2 Hdmi vstupy
  • Ma trochu cudne uchytenie na stropny drziak-len na 3 ramena, ale da sa to nastavit aj na lacnej uni konzole.
  • Benq 3d okuliare za cenu okolo 70e nemaju nabijatelnu bateriu,ale len obycajnu "tabletkovu" 3025
  • Je najlepsie ho napajat do zalozneho zdroja lebo pri vypadku elektriny hrozi prehriatie lampy-projrktor potrebuje nejakudobu ventilatorom dochladit lampu aj po vypnuti - to je ale potrebne asi pri kazdom dlp projektore.

Je to Full HD 3D projektor skvely aj na hranie hier.
Je potrebne si k nemu dokupit nejaku sadu na cistenie objektivu(stetec + zamatova handricka maju to vo fotosluzbe v podobe pera cena okolo 10e)

Pridané: 15. februára 2013

maximálna spokojnosť...

BenQ MS513

BenQ MS513

Overený zákazník HEJ.sk Overený zákazník

Pridané: 8. februára 2013

Zakúpený v HEJ.sk

• nemá tašku

som vcelku velmi spokojná. najviac mi vadí, že nemá kufrík, alebo tašku. produkt by som určite odporučala.

Pridané: 7. februára 2013

Odporúča produkt

Bol som prijemne prekvapeny. Skvele prevedenie, obraz, svietivost nad ocakavanie, dostatocny zvuk, len nechapem preco pouzili tak hlasne vetranie LED. Pri prepnuti do ECO sa zvuk vetrania skoro strati a jas poklesne len o 20% Multimedialny pehravac funguje bez problemov pri avi, ale mkv sekaju. Otvara pdf aj world dokumeny. USB port nema dostatocny prud na dozbehnutie HDD, pouzitelne len USB kluce a SD karty. WiFi adapter treba dokupit, no ja som pouzil lacny USB WiFi EW-7711UTn a funguje bez problemov. Premietam video na stenu zo vzdialenosti 4m kde uhlopriecka je asi 3,5m pri uplnej tme a obraz super. 3D sa mi zatial nepodarilo rozchodit ani s 3D BluRay prehravacom.

Zobrazujem 341 - 360 zo 417 recenzií 1...16 17 [ 18 ] 19 20...21