Najnovšie recenzie zo sekcie Projektory
- miniatúrne veľkosť
- nízka váha
- fullHD (akonáhle sa opraví chybné nastavenie novým firmvérom)
- vo svojej triede slušný svetelný výkon
- možno ovládať pomocou myši
- horšia ovládateľnosť ostrenie + touchpadu (daň za celkovú veľkosť)
- u videa je pri pripojení externého reproduktora cez bluetooth viditeľné oneskorenie zvuku (cez kábel bez problémov)
Projektor jsem zakoupil protože čas od času potřebuji něco odprezentovat a zajišťování projekční techniky, nebo nošení velkého projektoru je pro mě komplikace.
Předně mě u něj zaujal poměr výkon / cena, konkrétně fullHD.
Po dvou týdnech používání jsem zatím naprosto spokojen. Děti se na něm koukají na pohádky a pokus o prezentaci skončil taktéž úspěšně. Jen bylo nutné zajistit, aby se v místnosti prezentace zatáhly závěsy. S větší intenzitou okolního světla klesá kvalita obrazu. Kromě zatemnění to lze řešit i zmenšením úhlopříčky.
Maximální udávanou úhlopříčku 200" jsem zatím neměl možnost vyzkoušet, ale předpokládám, že v absolutní tmě by to nemusel být problém. Promítám na plátno s úhlopříčkou 80".
Za mě zatím naprostá spokojenost. Projektor bych doporučil všem lidem co jsou v pohybu a chtějí vyšší kvalitu obrazu, protože přenositelnost a vysoké rozlišení* jsou klíčové vlastnosti tohoto produktu.
*zatím 1280x720 - čeká se na patch od výrobce (7.6.2019)
- spokojnost, dobra ostrost projekcie
- Konektivita
- Vernosť farieb
- Kompaktné rozmery
- Prispôsobiteľná premietacia plocha (zoom, lens shift)
- Tichý v eco režime
- Hlučný v ne-eko režime
- Clona je počuteľná
Potreboval som tento typ, preto som si ho kúpil. Čo sa týka statívu, to som k tomu nedostal, / či /to nebudem radšej hodnotiť.
- Výborný obraz, full HD.
- Ma zo spodu skrutku na stativ/stojan. Ja som pouzil stojan na cinely a premietacka je tak presne kolmo na stenu-ziadne rozmazane rohy alebo pretiahnute rohy
- Jednoduhe prepojenie s domacim kinom cez HDMI, obraz aj zvuk
- Ked je uplne ticho tak je pocut chladiaci vetrak
- Žiadna
- velkost
- dobra kvalita zvuku a obrazu pri zodpovedajucich podmienkach (zatemnena miestnost a nie velmi velky odstup od platna ci steny)
- pri sparovani cez bluetooth je prenos velmi pomaly a meska
- nema bezne aplikacie (napr. aplikaciu na prehravanie ppt ) priamo v pristroji ani ju nevie ninstalovat... aspon mne sa to nepodarilo. :D..
- obmedzene prehravanie vo videoformatoch (napr nie vsetky mp4 alebo vlc a pod. - treba si predtym konvertovat napr do mov a pod...)
- popis nie je robeny pre jednoducheho uzivatela...
- zrejme chybaju aplikacie, ktore by zvladali v dobrej kvalite a rychlosti mirror casting
Ocakaval som za tu cenu podstatne viac, lebo ked si clovek kupi napr Lenovo tab Pro 10 so zabudovanym projektorom tak v tej cene je uz aj tablet...
- Dobra cena za tie peniaze, vhodne do skoly, no na filmy alebo grafiku na velkej ploche treba nieco silnejsie
Za tie peniaze je to skvela masina, lampa 6000h v eco mode je taktiez super. 3D je velmi kvalitne, porovnatelne z napriklad benq w700, co je kinoprojektor, okuliare su tiez za dobru cenu. Mam ho uz 7 rokov, zatial bez chyby.
- Malé rozmery
- Slabý obraz, slabý zvuk , pri pozeraní filmu dosť počuť chladenie, inak som ho kupil cez wish za 35€ len zo zvedavosti, ako hracka ok inak neodporúčam
super projektor perfektny obraz za tu cenu super odporucam vsetkym
- Cena, android, spotreba.
- Jas, podanie farieb.
- (ne)Ovládanie optiky
Na premietanie v tme v celku stačí. Zvláda aj fullHD.
- dáva to, čo v recenzii sľubuje
- Ma aj repraky
- Vdaka tomu ze ma wifi + android uz k nemu nic ine netreba
- cez den slabsia viditelnost obrazu, ale za tu cenu sa clovek nemoze stazovat
Za tu cenu uplne skvely projektor, sme velmi spokojni.
Na domace prilezitostne pouzitie je plne postacujuci a menej narocnim zakaznikom posluzi k uplnej spokojnosti.
- Nižšia cena, veľmi dobrá kvalita obrazu, i pri dennom svetele.
- LED
- Hlucnost
- Viditelnost obrazu len pri ozaj tme
- Reproduktory
- Tazke ovladanie s ovladacom ktory nereaguje na prikazy
- Neprehrava vsetky fily casto nejde zvuk pri filme
Forever MLP-100
Pridané: 14. augusta 2018
(naposledy upravené 14. augusta 2018)
Zakúpený v Smartshop
- android
- prehravania priamo z HDD
- rozmery
- použitelne len za tmy
Splnil moje ocakávania.
Skvely obraz, frame interpolation-plynuly obraz, neseká. V eco rezime tichy, ale dostatocne svetly. Dobre nastavenia geometrie obrazu, zoom.
Jedna malá nevyhoda, je zobrazenie ciernej nie je vynikajúce, chybaju detaily pri tmavych scénach, ale postacujúce.
- Kvalita a cena
- Cez usb na zadnej časti sa neda nič prehrat,podla mna je tam len na okrasu. Ak sa mylim tak ma opravte.
- Cena, Cena, Cena
- Nízka váha. Rozmery. Dobre prenosný.
- Konštrukcia je z lacného plastu a ostrenie obrazu nie je presné, skôr skokové. Kvalita obrazu: Ostrosť je rôzna. Ak zaostríte stred, kraje sú rozostrené a opačne. U mňa dokonca pravá strana obrazu o niečo rozostrenejšia ako ľavá. Používam takmer výhradne 1080p. Svetlosť obrazu: Cez deň treba mať v izbe zaťiahnuté žalúzie. Večer neťahá oči a úplne stačí.
- Krytka na optiku za nedá založiť ak máte zaostrenú optiku. Teda musíte dať do základu čím sa rozostríte. Teda nepoužívam.Otravnú uvítaciu zvučku som vypol no hraje ďalej :)
Ak divák nie je veľmi náročný nie je čo riešiť, za tie peniaze to nie je zlá kúpa. No keď chcete mať projektor na dlho a myslíte to Vážne teda ste zameraný na kvalitu asi to bude chcieť zainvestovať do vyššej kategórie filmových projektorov cez 450E.
Zobrazujem 221 - 240 zo 419 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...21 Ďalšie »